Suport a l'adopció i acolliment · 688 928 003 · info@quorumsocial.cat · CAST

Els joves poden necessitar un espai de trobada, d’intercanvi i suport personal. A Quorum Social oferim dinàmiques de grup de joves per tal de compartir experiències i inquietuts respecte a ells mateixos, la seva família, les relacions socials i les seves expectatives de futur.

S’organitzen:

  • Grups dirigits a nois i noies entre 12 i 18 anys.
  • Grups per a joves majors d’edat.

El grup de suport terapèutic és un espai de treball on s’intercanvien experiències personals amb altres adolescents i joves en situacions semblants.

Els joves exposen els seus punts de vista i és tot parlant que s’expressen i resolen dubtes. El diàleg facilita la presa de consciència del seu moment vital i com l’està afectant, per tal que pugui integrar de manera saludable tant les experiències positives com les situacions complicades i doloroses que ha pogut patir al llarg de la seva història. El fet de posar en paraules situacions viscudes ens ajuda a comprendre millor què ens passa i com ens sentim. Desenvolupem habilitats socials i emocionals que ens permeten, expressar els nostres sentiments, actituds, desitjos, opinions, etc. d’una forma adequada, respectant als demés, resolvent adequadament els problemes i reduint la possibilitat d’aparició de futures dificultats.

A més a més, al participar en un grup de suport terapèutic proporciona una xarxa de relacions socials, que afavoreix els aspectes positius de la col·laboració entre iguals perquè els rols d’ajudar i rebre són intercanviables, per tant l’ajuda és recíproca.

El grup de suport està conduit per un professional expert el qual organitza les sessions i orienta els continguts dels temes que es tracten per tal d’obrir a debat les necessitats, dubtes o bé les preocupacions, tot potenciant la participació activa.

Quorum Social ofereix teràpia en grup per a jovesSi necessites ajuda amb el teu fill adolescent, t’assessorem per a millorar la convivència.

Contacta'ns


Suport a l’infant i al jove:

1. Suport psicopedagògic: Assessorament i orientació psicopedagògica davant les dificultats escolars dels infants o adolescents. Suport psicopedagògic

2. Teràpia de grup per a joves: Grups d’intercanvi per a compartir inquietuds i experiència i aportar eines per a la convivència familiar. Grups per a joves


Altres serveis que et podem oferir:

1. Teràpia psicològica per a infants acollits: Tinc dues famílies. Espai de suport per a infants i joves acollits. Suport a l’Acolliment

2. Atenció a la família: Assessorem a la família i oferim eines per la convivència amb els fills. Suport a la família

3. Formació per a professionals: Cursos i formacions per professionals en contacte amb infants i joves. Suport a l’educació